Κορίτσια μου γειά σας! Μπήκε ο Οκτώβριος και ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς του προηγούμενου μήνα! Όπως σας λέω και στην εισαγωγή, ορισμένα από αυτά είναι οι πρόσφατες αγορές που είδατε ατο video haul που έκανα πριν μερικές εβδομάδες. Επίσης 3 από τα πινέλα για τα οποία θα σας μιλήσω θα συμπεριληφθούν μεταξύ άλλων στο giveaway για το οποίο όμως θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες στο επόμενο βίντεο, οπότε και θα έχω συγκεντρωτικά όλα τα προϊόντα που θα κερδίσει κάποια από εσάς! Προς το παρόν παρακολουθήστε για να δείτε αν σας ενδιαφέρουν ώστε να λάβετε μερος! Πολλά φιλιά και τα ξαναλέμε σύντομα!❤️❤️❤️

Summary
Αγαπημένα Οκτωβρίου  Zoeva - Sigma - Golden Rose
Title
Αγαπημένα Οκτωβρίου Zoeva - Sigma - Golden Rose
Description

Μπήκε ο Οκτώβριος και ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς του προηγούμενου μήνα! Όπως σας λέω και στην εισαγωγή, ορισμένα από αυτά είναι οι πρόσφατες αγορές που είδατε ατο video haul που έκανα πριν μερικές εβδομάδες. Επίσης 3 από τα πινέλα για τα οποία θα σας μιλήσω θα συμπεριληφθούν μεταξύ άλλων στο giveaway για το οποίο όμως θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες στο επόμενο βίντεο, οπότε και θα έχω συγκεντρωτικά όλα τα προϊόντα που θα κερδίσει κάποια από εσάς! Προς το παρόν παρακολουθήστε για να δείτε αν σας ενδιαφέρουν ώστε να λάβετε μερος!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Tutorials - Hauls & Giveaways στο κανάλι του Make up Diary στο Youtube. Κλικ και...Πατήστε "Εγγραφή"
+ +