Κορίτσια μου γειά σας! Μπήκε ο Οκτώβριος και ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς του προηγούμενου μήνα! Όπως σας λέω και στην εισαγωγή, ορισμένα από αυτά είναι οι πρόσφατες αγορές που είδατε ατο video haul που έκανα πριν μερικές εβδομάδες. Επίσης 3 από τα πινέλα για τα οποία θα σας μιλήσω θα συμπεριληφθούν μεταξύ άλλων στο giveaway για το οποίο όμως θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες στο επόμενο βίντεο, οπότε και θα έχω συγκεντρωτικά όλα τα προϊόντα που θα κερδίσει κάποια από εσάς! Προς το παρόν παρακολουθήστε για να δείτε αν σας ενδιαφέρουν ώστε να λάβετε μερος! Πολλά φιλιά και τα ξαναλέμε σύντομα!❤️❤️❤️

About The Author

Γειά σας! Είμαι η Ζωή και ως τώρα μου ήταν πολύ δύσκολο να γράψω για τον εαυτό μου. Για την ακρίβεια δεν ήξερα από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Μετά από λίγη φιλοσοφία και πολλή αυτογνωσία κατέληξα στα εξής : Σε όλη μου τη ζωή υπήρξα make up junkie! Έτσι, με τον καιρό απέκτησα μια αρκετά καλή γνώση πάνω σε προϊόντα μακιγιάζ που χαίρομαι να εμπλουτίζω και ενθουσιάζομαι όταν τη μοιράζομαι με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και beauty … ανησυχίες! Ελπίζω να σας αρέσει το blog μου και να βρείτε όσες πληροφορίες και συμβουλές ψάχνετε!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.