Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει και από τον τίτλο το θέμα του σημερινού βίντεο είναι μια πρόσφατη παραγγελία που έκανα από την εταιρεία ColourPop. Ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα προϊόντα της και ενθουσιάστηκα με όλα! Πρόκειται για μια drugstore εταιρεία, η οποία έχει εξαιρετικής ποιότητας και cruelty free προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές! Στο βίντεο θα σας μιλήσω πιο αναλυτικά για όλα τα προϊόντα που δοκίμασα αλλά και σχετικά με την παραγγελία. Σημειώστε ότι δεν είμαι η πλέον αρμόδια να σας μιλήσω αναλυτικά για τους πρόσθετους φόρους που επιβαρύνεστε σε παραγγελίες από εξωτερικό, αλλά σας μιλάω για κάποια πολύ γενικά πράγματα που ισχύουν με βάση τα όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής! Τέλος, θα χαρώ πολύ να ακούσω και τις δικές σας εντυπώσεις – εάν έχετε δοκιμάσει προϊόντα από Colourpop- αλλά και να σας λύσω τυχόν απορίες εφόσον γνωρίζω σχετικά! 🙂 ❤️


Προϊόντα που αναφέρθηκαν :

Colourpop:
Ultra Matte Lip wild nothing ( δείγμα)
Super Shock Shadow Acorn (satin) 4,12 €
Super Shock Shadow Bill (matte) 4,12 €
Lippie Stix After Shock (matte x) 4,12 €
Ultra Matte Lip Kathleen Lights x Colourpop
( Aquarius 2) 4,95 €

————–
Social

FACEBOOK
INSTAGRAM
GOOGLE+

About The Author

Γειά σας! Είμαι η Ζωή και ως τώρα μου ήταν πολύ δύσκολο να γράψω για τον εαυτό μου. Για την ακρίβεια δεν ήξερα από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Μετά από λίγη φιλοσοφία και πολλή αυτογνωσία κατέληξα στα εξής : Σε όλη μου τη ζωή υπήρξα make up junkie! Έτσι, με τον καιρό απέκτησα μια αρκετά καλή γνώση πάνω σε προϊόντα μακιγιάζ που χαίρομαι να εμπλουτίζω και ενθουσιάζομαι όταν τη μοιράζομαι με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και beauty … ανησυχίες! Ελπίζω να σας αρέσει το blog μου και να βρείτε όσες πληροφορίες και συμβουλές ψάχνετε!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.