Λίγα λόγια για μένα και το Youtube

Γειά σας κορίτσια μου!!!

Μετά από πολύ καιρό και ώριμη σκέψη 😁 αποφάσισα να σας πω κάποια πράγματα για εμένα και το πώς ξεκίνησε η όλη ιστορία με το YouTube. Σκέφτηκα ότι σε λίγο καιρό θα συμπληρώσω δύο χρόνια παρουσίας στο YouTube και είναι καιρός να γίνει κάπως λιγότερο «απρόσωπη» η επικοινωνία μας! Όπως θα καταλάβετε και όταν παρακολουθήσετε το βίντεο, επέλεξα να μην σπαταλήσω το χρόνο σε ασήμαντες – κατά τη γνώμη μου – λεπτομέρειες, αλλά να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς μου, για τα οποία ήθελα να σας μιλήσω εδώ και καιρό.

Ελπίζω να σας αρέσει, να σας φανεί ενδιαφέρον και φυσικά να σχηματίσετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για μένα! Συγχωρήστε μου την αμηχανία – δεν ξέρω αν είναι έκδηλη… 😬😬
Εύχομαι να είστε καλά και να περνάτε όμορφα και εμείς θα τα ξαναπούμε με νέο βίντεο!!!
Πολλά φιλιά!!! 😘😘😘❤️❤️❤️

 

About The Author

Γειά σας! Είμαι η Ζωή και ως τώρα μου ήταν πολύ δύσκολο να γράψω για τον εαυτό μου. Για την ακρίβεια δεν ήξερα από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Μετά από λίγη φιλοσοφία και πολλή αυτογνωσία κατέληξα στα εξής : Σε όλη μου τη ζωή υπήρξα make up junkie! Έτσι, με τον καιρό απέκτησα μια αρκετά καλή γνώση πάνω σε προϊόντα μακιγιάζ που χαίρομαι να εμπλουτίζω και ενθουσιάζομαι όταν τη μοιράζομαι με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και beauty … ανησυχίες! Ελπίζω να σας αρέσει το blog μου και να βρείτε όσες πληροφορίες και συμβουλές ψάχνετε!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.