Ρουζ Clinique / 03 berry pop

cheek pop / blush pop

Ανέκαθεν αγαπούσα τα Ρουζ Clinique. Το πρώτο ρουζ που δοκίμασα ήταν το blushing blush powder blush, πριν από αρκετά χρόνια βέβαια. Από τότε έμεινα πιστή οπαδός και έπρεπε να περάσουν χρόνια για να τολμήσω να δοκιμάσω κάποιο άλλο από διαφορετική εταιρεία. Αλλά ακόμη και τότε είχα πάντα το παλιό και αγαπημένο μου, ως εφεδρικό στο νεσεσέρ μου.

Έτσι όταν κυκλοφόρησαν τα νέα ρουζ cheek pop / blush pop τα έβαλα πρώτα στη λίστα των επικείμενων αγορών. Όμως μέχρι να τα δοκιμάσω πέρασε αρκετός καιρός – μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα συγκεκριμένα. Με την πρώτη όμως εφαρμογή, διαπίστωσα ότι ήταν έτσι όπως ακριβώς το είχα φανταστεί : Έντονη απόδοση από το πρώτο κιόλας πέρασμα, μεγάλη διάρκεια και πολύ όμορφες και ποικίλες αποχρώσεις. Εγώ επέλεξα την 03 berry pop που έρχεται προς το κερασί χρώμα, επειδή ήθελα να ξεκολλήσω λίγο από τις natural που κοντεύουν να γίνουν το σήμα κατατεθέν μου τα τελευταία χρόνια.

Με τράβηξε επίσης και η girly συσκευασία του, που όμως είναι ελαφρώς παραπλανητική, καθώς αν τη συγκρίνεις με την παλαιότερη de luxe, εύκολα υποθέτεις ότι και η τιμή του θα είναι πιο «φιλική» σε μικρότερες ηλικίες. Τα 26 € όμως σε διαψεύδουν πανηγυρικά. Αλλά θα μου πείτε, κακώς υποθέτεις…

Κατά τα άλλα το προϊόν είναι η καλύτερη αγορά που έκανα μέσα στην εβδομάδα και σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις. Το προτείνω σε όσες είστε σε αναζήτηση ρουζ αυτόν τον καιρό!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ
Για εσάς που το έχετε στην κατοχή σας μπορείτε να το βαθμολογήσετε επίσης κάτω από τη δική μου βαθμολογία.


Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook
 να μ’ακολουθήσετε στο Instagram
 και να με βάλετε στον κύκλο σας στο Google+

Ρουζ Clinique : Το προϊόν της εβδομάδας
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΤΙΜΗ
4.0ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Reader Rating: (1 Vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.