Γειά σας κορίτσια! Στο σημερινό βίντεο επέλεξα να σας δείξω τα αγαπημένα μου Foundation, καθώς τώρα το φθινόπωρο χρησιμοποιούμε λίγο πιό βαρύ make-up, οπότε σκέφτηκα ότι το θέμα θα σας ενδιαφέρει. Αλλά και επειδή κάποιες κοπέλες από εσάς μου το ζητήσατε στα σχόλια! Θα σας δείξω λοιπόν τα 6 πιο αγαπημένα μου drugstore και high end. Επίσης, θα σας έχω το link από ένα παλαιότερο post που είχα κάνει στο blog του makeupdiary.gr , σε περίπτωση που θέλετε να διαβάσετε λίγο περισσότερο 😉 . Σας φιλώ και ελπίζω να σας αρέσει το βίντεο! Αν θέλετε πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube ώστε να ενημερώνεστε για κάθε νέο βίντεο που ανεβάζω.

Summary
6 Αγαπημένα Foundations
Title
6 Αγαπημένα Foundations
Description

Στο σημερινό βίντεο επέλεξα να σας δείξω τα αγαπημένα μου Foundation, καθώς τώρα το φθινόπωρο χρησιμοποιούμε λίγο πιό βαρύ make-up, οπότε σκέφτηκα ότι το θέμα θα σας ενδιαφέρει. Αλλά και επειδή κάποιες κοπέλες από εσάς μου το ζητήσατε στα σχόλια!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Tutorials - Hauls & Giveaways στο κανάλι του Make up Diary στο Youtube. Κλικ και...Πατήστε "Εγγραφή"
+ +