Σαν συνέχεια του προηγούμενου βίντεο με τα foundation, επέλεξα για σήμερα να σας μιλήσω για τα αγαπημένα μου concealers. Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει αρκετές από εμάς, καθώς ακόμη και οι κοπέλες που δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα με μαύρους κύκλους, υπάρχουν στιγμές που αισθάνονται την περιοχή κάτω από τα μάτια τους κάπως κουρασμένη. Όπως επίσης υπάρχουν και κοπέλες που δεν ενδιαφέρονται για κάλυψη, αλλά για φωτεινότητα.

About The Author

Γειά σας! Είμαι η Ζωή και ως τώρα μου ήταν πολύ δύσκολο να γράψω για τον εαυτό μου. Για την ακρίβεια δεν ήξερα από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Μετά από λίγη φιλοσοφία και πολλή αυτογνωσία κατέληξα στα εξής : Σε όλη μου τη ζωή υπήρξα make up junkie! Έτσι, με τον καιρό απέκτησα μια αρκετά καλή γνώση πάνω σε προϊόντα μακιγιάζ που χαίρομαι να εμπλουτίζω και ενθουσιάζομαι όταν τη μοιράζομαι με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και beauty … ανησυχίες! Ελπίζω να σας αρέσει το blog μου και να βρείτε όσες πληροφορίες και συμβουλές ψάχνετε!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.